Het kan voorkomen dat je een product toch liever wil retourneren omdat deze niet aan je verwachtingen voldoet. Dit is natuurlijk mogelijk. Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling de producten te retourneren, mits deze nog in de originele staat verkeren en onbeschadigd zijn. Na deze 14 dagen heb je nog eens 14 dagen de tijd om je bestelling daadwerkelijk terug te sturen. 

Retourneren werkt als volgt:

  1. Mail naar info@zorgzipper.nl dat je de bestelling wil retourneren, vermeld hierbij ook het ordernummer. Indien je slechts een deel van de bestelling wil retourneren, laat dit dan duidelijk weten in de mail.
  2. Je ontvangt van ons een email met hierin een link naar de retourpagina. Via deze link krijg je toegang tot het retourlabel.
  3. Je kunt ervoor kiezen om het retourlabel zelf op het pakket te plakken, maar sommige pakketpunten kunnen deze ook voor je printen (soms tegen betaling). Informeer hiervoor bij het desbetreffende pakketpunt.
  4. Breng het pakket naar een pakketpunt in de buurt en bewaar het verzendbewijs goed.

De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant. Nadat wij de producten in goede orde en zonder beschadigingen gekregen hebben, wordt het volledige aankoopbedrag teruggestort. 

Mocht je er toch niet uitkomen of vragen hebben helpen wij je natuurlijk graag. Neem gerust contact op!